Lifestyle Random

Beste meneer Kruidenboter…

Beste meneer kruidenboter,

Ik ben al jaren fan van die heerlijk romige kruidenboter die door verschillende fabrikanten wordt aangeboden. Op een broodje, een toastje of in een gesmolten variant op mijn biefstuk. Maar over dat broodje kruidenboter moet ik iets kwijt.

Anno 2015 zou je denken dat alles mogelijk is. We kunnen levensreddende organen printen, de Melkweg bekijken en zelfs op een onbewoond eiland internetten. Maar het smeerbaar maken van mijn favoriete kruidenboter is nog niet gelukt.
Alvorens deze goed te kunnen smeren moet ik het kuipje 15 minuten voor gebruik uit de koelkast halen, ook al beweert de fabrikant dat het ‘koelkast smeerbaar’ is. Wanneer ik dat vergeet of wanneer ik er geen tijd voor heb, smeer ik de verleidelijke boter alsnog op mijn boterham. Met als gevolg dat ik mijn lunch in gruzelementen smeer en er een gapend gat in mijn boterham verschijnt.
Mijn brood heeft na het besmeren meer iets weg van een anticonceptiemiddel en noem ik dan vaak ook een kapotje.

IMG_1638

Met elke hap die ik neem word ik geconfronteerd met de gevolgen van mijn smeerpartij. De happen kaal brood wisselen zich af met dikke stukken kruidenboter. De combinatie vind ik lekkerder dan apart, anders had ik wel het kuipje zelf uitgelepeld.
Ik was een late leerling omdat ik te speels was voor mijn leeftijd. Dat is nooit helemaal over gegaan en op smeergebied ben ik dat nog steeds . De kruidenboter die op mijn brood hoort te zitten, belandt dan ook gauw op de muren van de keuken.
Tot mijn grote vreugd behoort ‘early dew’ echter wel tot dé kleuren van 2015 en laat ik het maar zitten. Het is echter wel zo dat er een penetrante geur van knoflook in mijn huis hangt. En in vampieren geloof ik niet meer.

Beste meneer kruidenboter. Graag zie ik een boter tegemoet die mijn brood streelt in plaats van mishandelt. Het botert nu absoluut niet tussen die twee. Hopelijk heeft u een oplossing.

Met vriendelijke groet,

Een kruidenboter believer.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

 • Heerlijk stuk! En zoooo irritant als t niet lekker smeett!

  Beantwoorden
 • Zoooo vervelend en ik vergeet altijd de kruidenboter uit de koelkast te halen van te voren en dan is het dus echt niet smeerbaar, frustratie to the max haha!

  Beantwoorden
 • Hahaha heel herkenbaar! Leuk geschreven!

  Beantwoorden
 • Haha ja dat is ook irritant! Leuk dit! ??

  Beantwoorden
 • Hahaha geweldig geschreven!! Heel herkenbaar ook!

  Beantwoorden
 • Hihi zoooo mee eens!

  Beantwoorden
 • Hahahahaha ik sta serieus nu voor de magnetron kruidenboter in een bakje te smelten Hahaha

  Beantwoorden

Write a comment