Random

Mijn beloning wanneer ik ben afgevallen

Een stedentripje…mijzelf volgooien met sushi en wijn of een uitgebreide massage. Je kunt het allemaal doen om jezelf te belonen nadat je mooi je doel hebt bereikt. Je kunt altijd trots op jezelf zijn, hoe klein de stapjes ook zijn. Je hebt het maar mooi geflikt! Over een paar weken hoop ik mijn streef gewicht te hebben bereikt en ik wil mijzelf dan graag belonen, gewoon omdat het goed is en omdat je het waard bent. Maar wat doe ik mijzelf cadeau?

Eerlijk gezegd kan ik moeilijk kiezen. Zo wil ik bijvoorbeeld heel graag een keer naar een schoonheidsspecialiste voor ene uitgebreide behandeling. Of een heerlijk dagje met massages en een sauna. Maar make-up en parfum of een setje nieuwe kleding maakt mij ook heel enthousiast. En wacht! Ooit wil ik in mijn oor een piercing en ergens op mijn lijf een kleine, mooie tatoeage. Wat ga ik kiezen?

shimm

Mijn winkelmandje bij de Douglas is al gevuld, ik heb alleen nog niet op ‘afrekenen’ geklikt. Virtueel mikte ik het ene na het andere pareltje in mijn zogenaamde mandje. Een highlighter van Bobbi Brown, wenkbrauw make-up van Anastasia, een contourkitje en een fles Black Opium. Ze laten mij stuk voor stuk kwijlen en ik ben verliefd. Tevens stopte ik ook nog een concealer van Yves Saint Laurent in datzelfde mandje. Ik kan niet wachten tot ik mijn doel heb bereikt en ik het mandje kan afrekenen.

shm

En mijn tatoeage en piercing dan? Die blijft staan als doel. Voor als ik aan het eind van het jaar nog steeds op mijn streef gewicht ben dan mag ik een afspraak maken. Het is niet zo dat ik make-up en parfum belangrijker vind dan iets symbolisch als een tatoeage, maar zo heb ik meteen een goede stok achter de deur om mijn gewicht stabiel te houden en ik kan heel goed en lang nadenken over wat ik mooi vind en wat ik wil.

Belonen werkt trouwens heel goed bij mij, wat dat betreft ben ik net een hond. Maar het werkt niet alleen goed…het voelt ook heel goed. Jezelf belonen zouden we denk ik veel vaker moeten doen. Het kost niet altijd veel geld, want een beloning kan ook iets kleins zijn. Of jezelf een compliment geven of een zogenaamd schouderklopje. Dat vond ik altijd heel erg moeilijk en ik deed dat dus nooit. Maar sinds ik wat positiever ben probeer ik het toch regelmatig en het voelt gewoon heel erg goed. Want waarom zou je jezelf nooit een compliment mogen geven? Je bent het hartstikke waard!

Vraag aan jou: beloon jij jezelf weleens? En met wat dan?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Ik beloon mezelf iets veel met chocola ?? nee valt reuze mee op het moment. Ik beloon mezelf graag met nieuwe sport kleren.

  Wat voor tatoeage zou je willen, daar ben ik wel heel benieuwd naar.

  Beantwoorden
 • Ik beloon mijzelf eigenlijk niet veel, dat zou ik wel vaker mogen doen!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke manier om je zelf te belonen!

  Beantwoorden
 • Je moet jezelf zeker belonen een heel mooi doel. Die shimmer brick van bobbi Brown staat ook op mijn wensen lijstje

  Beantwoorden
 • Wat een goed idee om jezelf te belonen. Ook als je aan het eind van het jaar nog op je streefgewicht bent.

  Beantwoorden
 • Dat zijn een paar hele mooie beloningen, heb je helemaal goed dat je dat zo doet! Ik beloon mezelf eigenlijk heel weinig.

  Beantwoorden

Write a comment