Looking good...

Aloe aloe aloe. So that’s what’s going on here then. Handy hand + lip balm tube

Een hele lap tekst voor één product. Anatomicals is niet alleen goed in zijn verzorgingsproducten, maar ook in de teksten op de verpakking. Ik maakte door de Beautybox kennis met dit merk en ontving de handy hand en lip balm tube. Klopt, 2 producten in 1 verpakking. Handy!

Handier than sitting next to someone who can fly a plane when the pilot has just died. Handier than a tranquilizer gun when being chased by a rhino. Yes, even handier than a swimming pool down below when you’ve slept-walked off an 18th floor hotel balcony. This combination product averts 2 beauty disasters (dry hands and dry lips) in a single tube. You’ll be glad of it one day. Maybe not when you’re in a plummeting elevator, but definitely one day.
Dat is de tekst die achterop het doosje prijkt. Een tikkeltje humor, daar houdt Anatomicals wel van.

Anatomicals over hun producten: ‘Goed om te weten is dat in Anatomicals land, konijnen vrij rondelopen, cavia’s het voor het zeggen hebben de enige testen die de muizen doen, is Brain Training (puur voor hun eigen entertainment). Een van de muizen heeft zelfs een hoger IQ dan Einstein. Onze producten zijn allemaal vrij van dierproeven – pluizige konijntjes zijn schattig genoeg zonder Anatomicals producten. Het zijn gewoon de mensen die een beetje hulp nodig hebben van onze Anatomicals producten!’

 

aloe1

De verpakking oogt fris groen, zoals het goedje zelf ook is. Toen ik opmerkte dat dit een hand en een lippenbalsem in één betrof vergiste ik mij even. Moest ik met dat balletje over mijn hele hand heen? Het leek onhandig. Tot ik erachter kwam dat achter de lippenbalsem de handcrème zit. Even het dopje eraf draaien en daar is de tube voor de handen.

aloe5

 

aloe3

De substantie van het bolletje van de lippenbalsem doet mij denken aan harde vaseline. Als ik hem aanbreng op mijn lippen voelt het meteen lekker vet. Er zit een licht, fris aloë geurtje aan en de textuur is erg prettig. Meteen voelen mijn lippen gevoed en dit gevoel blijft ongeveer 3 uur aanhouden. Na 3,5 uur is het nodig om de balsem opnieuw aan te brengen. Fijne bijeenkomstigheid is dat het meteen een mooi subtiel glansje geeft.

Als ik de lippenbalsem eraf draai komt daar de handcrème tevoorschijn. Hij is lekker dik, smeert goed uit en trekt snel in. Mijn handen voelen zacht aan zonder dat ik gladde vettige handen heb. Het geurtje is zoals de lippenbalsem: heerlijk fris. Naast aloë ruik ik ook iets van komkommer.

 Ingrediënten:

Het is niet zo gek dat dit goedje erg verzorgend werkt. Er zitten veel fijne ingrediënten in die helpen je huid soepel te houden. Denk aan jojoba olie, avocado, macadamia olie, calendula en kamille.  Een nadeel van dit product zit in het dopje van de lippenbalsem. Deze is soms moeilijk los te draaien zonder dat je de hele lippenbalsem losdraait van de tube. Maar jeetje, voor de prijs mag je dit fijne product eigenlijk niet laten liggen! De producten zijn trouwens vrij van parabenen, altijd fijn!

aloe2

 Voordelen:

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Lippenbalsem geeft een langdurige verzorging
  • Handcrème trekt snel in en geeft een langdurige verzorging
  • Veel natuurlijke ingrediënten
  • Een 2 in 1 product
  • Vrij van parabenen

 Nadelen:

  • Het is niet altijd even makkelijk het dopje van de lippenbalsem los te draaien, je draait al snel de hele lippenbalsem los.

 

Conclusie: een heerlijke lipverzorging en handcrème in één welke heel goed betaalbaar is. Ideaal voor in je handtas, strandtas of handbagage wanneer je in het vliegtuig je verzorging niet wilt missen.

 

Dit product kost €5.95 voor 30 ML en is verkrijgbaar via de site van Anatomicals, Beautybox of Ebay.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment