Lifestyle Weightwatchers

Aankondiging twee nieuwe rubrieken.

Dagelijks plaats ik één, soms twee blogjes over uiteenlopende onderwerpen. Het moederschap, lifestyle, gezonde recepten en blogjes over positiviteit. Vandaag een aankondiging voor twee nieuwe rubrieken op Lifesabout.nl. Op vaste dagen kun je deze rubrieken vinden en beiden hebben ze te maken met een gezond én gelukkig leven!

weight

Life of a Weightwatcher

Elke maandagmiddag deel ik een update over mijn ‘strijd tegen de kilo’s. Het zijn niet veel kilo’s, maar ik wil er wel een paar kwijt. Een crashdieet werkt averechts (en mag ik niet eens doen) en op eigen houtje afvallen vind ik lastig. Om een stok achter de deur te hebben koos ik voor Weightwatchers.
Zij geven mij niet alleen handvatten maar ook meer inzicht in wat ik at en wat ik eigenlijk moet eten. Inzicht in gezond eten kan nooit kwaad en ik hoor er veel positieve verhalen over. Elke maandagmiddag plaats ik een update. Deze update bevat natuurlijk een tussenstand op de weegschaal, globaal een overzicht van wat ik heb gegeten, tips om het vol te houden, ideeën qua tussendoortjes of maaltijden met weinig calorieën en ik schrijf open en eerlijk over de eventuele valkuilen en moeilijke momenten.

Geluk in foto’s

Elke woensdagmiddag deel ik mijn geluksmomentjes van de afgelopen week in foto’s. Geen lappen tekst, maar pure foto’s waar eigenlijk geen woord bij nodig is om duidelijk te maken wat mij een geluksgevoel gaf. Het maken én delen van deze foto’s helpt mij tevens om te focussen op de fijne en mooie dingen in het leven.
Ook vind ik het bijzonder om deze foto’s op een later moment terug te kijken en even stil te staan bij wat mij toen gelukkig maakte. Hopelijk kan ik jou daar ook door inspireren.

Tot zover een kort berichtje over de twee nieuwe rubrieken op Lifesabout.nl. De rest van de week kun je zoals vanouds elke ochtend om 6.00 een artikel verwachten. Op maandag- en woensdagmiddag komt daar een tweede artikel bij. Ik probeer twee keer per week ook een video te maken die ik naast Youtube ook op Lifesabout.nl plaats. Dit zal dan ook in de middag zijn. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen kun je mij eenvoudig volgen via  Facebook, Twitter en Bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Ik ben benieuwd wat je van de weightwatchers methode vindt! Klinkt goed namelijk! Leuk om je artikelen hierover te kunnen volgen!

  Beantwoorden
 • Leuk! Ben benieuwd. Ben zelf ook aan de WW zoals je weet, dus ben benieuwd naar jouw ervaringen 🙂

  Beantwoorden
 • Oh super leuk! Ik ben heel erg benieuwd hiernaar!

  Beantwoorden
 • Ik ben al een paar weken aan het piekeren of ik me zou opgeven voor WW dus heel benieuwd naar jouw ervaringen.

  Beantwoorden
 • Tof! Ben benieuwd!! X

  Beantwoorden

Write a comment