Kijk je mee? Lifestyle Random video

Aankondiging ‘Lifesabout telt af!’

Nog ruim twee weken en we zitten in een nieuw jaar. Een jaar met nieuwe wensen, doelen, geluksmomenten en hopelijk zo weinig mogelijk moeilijke momenten. Voor jou, jou en ook voor jou. Om het jaar een beetje knallend af te sluiten (ik mag geen alcohol, dus dan maar zonder champagne ;)) heb ik een leuke aankondiging: de komende twee weken, tot en met 31 december, verschijnt er elke dag om 12 uur een video op mijn Youtubekanaal en blog! Wat kun je zoal verwachten?

Het zijn video’s over lifestyle, health, routines, koken, video’s met Giorgio, kletsvideo’s, vlogs…van alles wat. Je kunt elke dag een kijkje komen nemen, maar abonneren (gratis) is natuurlijk veel makkelijker. Zo krijg je een melding wanneer er een nieuwe video online staat. Ik wens jullie veel plezier met kijken en op naar een knallend einde!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment