Lifestyle Mama Random

Aan- en afraders in baby’s eerste jaar.

Ik nam onlangs een video op met mijn aan- en afraders wat betreft spullen die gebruikt worden in het eerste jaar van je kindje. Waar heb ik ontzettend veel plezier aan gehad? En wat heb ik juist niet gebruikt?

 

 

Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment