Kijk je mee?

Vlog #3. Roomtour en mijn tomatenhoofd.

Afgelopen vrijdag logeerde Sarah bij mijn ouders en had ik het rijk alleen. Hoe vul ik mijn kindloze dag? Ik laat je tevens de kamer van Sarah zien. Kijk mee naar mijn vlog van vrijdag!

Klik hier om je gratis en simpel te abonneren op mijn Youtube kanaal. Zo blijf je op de hoogte wanneer er een nieuwe video verschijnt.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Wat een goed idee om Sarah’s bed zo te plaatsen! Ik denk dat dat een heel handige tip is voor andere ouders. De kip in de hoed ziet er erg lekker uit! En stoer dat je je “tomatenhoofd” zo in je vlog durft te laten zien! Ik weet niet of ik dat zou durven, zo zonder make-up.

  Beantwoorden
 • Leuk om op deze manier een kijkje in je leven te kunnen nemen! Mooi kamertje heeft Sarah! Ideaal hoe je het bedje neergezet hebt! Bij ons zoontje zou dat niet helemaal haalbaar zijn denk ik, die duwt nu al af en toe zijn bedje wat van de muur als hij zijn speentje erachter gegooid heeft…

  Beantwoorden
 • Sarah heeft echt een super leuke kamer, en inderdaad, dat van haar bedje is echt heel erg slim!

  Beantwoorden
 • Wat leuk om te zien allemaal! Wat een grote kamer heeft Sarah, wauw!

  Beantwoorden
 • Leuk om je weer een dagje te volgen. Je straalt heel veel rust uit. Zo mooi dat Sarah gefascineerd is door de klassieke muziek.

  Beantwoorden
 • Leuke vlog!
  Overigens vind ik 2 kipfilets voor 5 euro niet duur. Het is wel een beest wat geleefd heeft – voor zover je dat een leven kunt noemen..

  Beantwoorden

Write a comment