Lifestyle

Kerst Tag – video

Nog maar 17 dagen en dan is het alweer kerst! Ik ben zelf niet heel erg in de stemming dit jaar, maar toch leek het mij leuk om wat vragen uit één van de vele kerst tags te beantwoorden. Benieuwd? Bekijk dan snel de video!

Waar vier ik over 25 jaar kerst? Wat eet ik het liefst en hoe ziet mijn ideale boom eruit? Deze en meer vragen beantwoord ik vandaag in een video. De tag is bedacht door Tamara van www.themommydiaries.nl.

Als je de video leuk vond, doe dan een duimpje omhoog en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal. Met één druk op de knop krijg je een melding wanneer er een nieuwe video online staat. Enjoy!

Ik hoop dat jullie de video leuk vonden en wens jullie alvast heel veel plezier met alle voorbereidingen voor kerst!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Leuk filmpje! En heel begrijpelijk dat je er dit jaar weinig zin in hebt. En qua muziek hier ook absoluut de gouwe ouwe die favoriet zijn!

  Beantwoorden
 • Leuk gedaan! Ik snap dat je er dir jaar niet zo’n zin in hebt 🙁

  Beantwoorden
 • Leuk om je op video te zien. Kerst zal vast niet hetzelfde zijn, ik snap dat je er niet naar uitkijkt!

  Beantwoorden
 • Ik snap heel goed dat Kerstmis dit jaar niet hetzelfde is. Kerst staat voor samenzijn en het gemis zal dan ook zeker aanwezig zijn.

  Wij hebben wel een kersttraditie en dat is elk jaar op kerstavond naar Amsterdam gaan, toen zonder kinderen en nu met kinderen.

  Beantwoorden
 • Leuke video!
  Ik kan mij goed voorstellen dat je dit jaar niet uitkijkt naar kerst maar hoop dat je er ondanks alles toch een beetje van kunt genieten.

  Beantwoorden

Write a comment