Interieur

4x DIY wanddecoratie

Heb je zin in een nieuw project om lekker creatief bezig te zijn, en wil je tegelijkertijd de muren van jouw huis voorzien van nieuwe, unieke en mooie decoratiestukken? Dan hebben wij hier voor jou een aantal leuke diy wanddecoratie projectjes op een rijtje gezet.

Je zelfgemaakte poster

Als eerste kun je een zelfgemaakte poster bij jou in huis ophangen. Ga een middagje aan jouw knutseltafel zitten en pak er een stapel tijdschriften bij.
Knip de plaatjes die je leuk vindt uit, maak hier een leuke collage van en plak ze vervolgens vast op een vel papier.
Je kunt ook altijd aan de slag gaan met zelfgemaakte foto’s voor aan je muur. Je kunt bijvoorbeeld een poster maken met albelli.
Hoewel de creativiteit een beetje bij deze optie ontbreekt, kan je via deze weg wel jouw eigen foto’s in het groot en in hoge kwaliteit bij jou aan de muur krijgen.

Houten driehoeken

Met hout kan je enorm veel verschillende dingen maken, en zo natuurlijk ook jouw eigen wanddecoratie. Wij stellen voor om bijvoorbeeld uit een houten plank meerdere driehoeken van verschillende groottes te zagen.
Deze driehoeken kun je beschilderen zoals je wilt en vervolgens met lijm of kleine spijkertjes op de muur ophangen in een patroon naar keuze.

Macramé wandhanger

Iets dat momenteel erg hip en trendy is, zijn macrame wandhangers. Macramé is een eeuwenoude knooptechniek die wordt gebruikt om verschillende objecten mee te maken, zoals wandhangers, plantenhangers, sieraden en ook kleding.
Door draden met elkaar te knopen en binden kun je geometrische vormen maken. Zo kun jij dus ook iets moois voor op jouw muur maken!
Kies voor een touw in de kleur dat goed in jouw interieur past en knoop deze tot je een patroon hebt dat je mooi vindt. Op het internet kan je verder vinden hoe je mooie decoratiestukken maakt met macramé.

Muurschildering

Als je het aandurft, kan je natuurlijk ook een mooie muurschildering bij jou op de muur maken. Leg eerst af met potlood wat je wilt gaan tekenen om dit vervolgens met de verf naar keuze in te kleuren.
Kijk rond in tijdschriften, het internet of laat je creativiteit volledig gaan om zo een mooie schildering voor bij jou op de muur te kunnen maken.

Voor een mooie en gedecoreerde muur hoef je niet per se kant en klare items te kopen. Laat je creativiteit de vrije loop. Zo krijg jij een uniek en persoonlijk huis, met prachtig gedecoreerde muren.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment