Lifestyle Random

3x Tips om je relatie spannender te maken

Als je net samen met iemand bent, denk je constant aan de ander. Je bent immers smoorverliefd.
Dat zorgt er waarschijnlijk ook voor dat het niet saai is in de slaapkamer. Toch is het erg normaal als deze spanning uiteindelijk wat minder wordt.
Dat dit een natuurlijk proces is, maakt het alleen niet minder vervelend. Daarom is het helemaal niet erg om samen op zoek te gaan naar deze spanning.
Als je het gevoel hebt dat jullie wat spanning missen, heb je het juiste artikel aangeklikt. Je leest hier namelijk onze tips om jullie slaapkamer avonturen een boost te geven.

Stuur elkaar uitdagende berichten

Veel mensen willen graag dingen die ze eigenlijk niet kunnen krijgen. Dat maakt iets spannend en leuk. Daarom kan het erg opwindend zijn om zomaar een berichtje van je partner te ontvangen.
Als je op je werk bent kun je niet bij de ander komen, maar het idee ervan is waarschijnlijk een stuk opwindender dan je werk.
Als jullie elkaar gedurende de dag seksueel getinte berichtjes sturen, is de kans groot dat de avond erg leuk wordt.
Bespreek dit wel met je partner. Misschien zit hij of zij totaalniet te wachten op sexting tijdens het werk. Het zou natuurlijk jammer zijn als jouw poging tot een leuke avond tot een discussie leidt.

Houd het spontaan

Veel koppels hebben een druk bestaan. Dat kan het moeilijk maken om tijd voor elkaar vrij te maken.
Misschien zijn er altijd kinderen in de buurt of zijn jullie aan het eind van de dag zo moe dat het er ook niet meer van komt.
Als dit het geval is, is de verleiding om intimiteit in te plannen erg groot.
Hoewel het soms wel kan, willen we je aanraden om dit niet al te vaak te doen. Het is misschien handig, maar het haalt de spontaniteit en spanning weg.
Dit is natuurlijk ontzettend zonde, want je wilt van elkaar genieten zonder dat het voelt alsof je simpelweg een afspraak nakomt.

Experimenteer samen

Na een tijdje wen je aan elkaar: je weet wat de ander fijn vindt en vice versa. Hoewel dat prettig en belangrijk is, kan het ervoor zorgen dat de seks altijd hetzelfde is. Dat is niet per se erg, maar het kan uiteindelijk wel een beetje saai worden.
Daarom kan het leuk zijn om samen te experimenteren.
Hierbij is het belangrijk dat jullie goed met elkaar overleggen. Geen van jullie moet in een ongemakkelijke of nare positie terechtkomen.
Respecteer daarom elkaars wensen en grenzen.
Misschien wil je wel een buttplug uitproberen, overleg dit dan eerst met je partner. Houd er wel rekening mee dat iemand misschien even de tijd nodig heeft om erover na te denken of aan het idee moet wennen. Als je elkaar de tijd en ruimte geeft, kun je het meeste bereiken.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment