Lifestyle

35 dingen die je voor je 35e moet hebben gedaan.

De lijn trok ik altijd boven het getal 30. Daaronder ben ik jong, daarboven word ik oud. Dat is natuurlijk onzin, want er is nog zoveel te doen en ik ben verre van oud. Sommigen zijn van mening dat het leven dan pas begint, omdat je je nog jong voelt en toch al heel wat wijs bent. Stil zitten hoeft dus niet. Sterker nog, ik heb nog lang niet alles gedaan wat ik zou willen doen.  Want wat moet je nou voor je 35e hebben gedaan? Ik maakte een luchtig lijstje!

IMG_2217

 1. De reis van je leven maken
 2. Minstens een keer vrijwilligerswerk doen of collecteren voor een goed doel
 3. Je veel te kleine en krappe kleding van tien jaar terug de deur uit doen
 4. Een compleet ander kapsel nemen buiten je comfortzone
 5. Met een lekker gewaagd bijpassende make-up
 6. In een krijspaleis zwemmen in een ballenbak
 7. En even net zo hard schreeuwen als de andere kinderen
 8. Met een kater op zondag naar de Ikea
 9. En je tegoed doen aan de gratis re-fill koffie
 10. Een andere taal leren
 11. Schandalig veel geld uitgeven aan iets voor jezelf
 12. Een personal trainer uitproberen
 13. Tijdens een schoonmaaksessie gigantisch hard mee blèren en playbacken in het uiteinde van je stofzuiger
 14. Heel hard varen op een Jetski of een banaan
 15. Je huis een gigantische make-over geven
 16. In een bad vol chocolade liggen
 17. Of heel veel briefgeld
 18. Koe knuffelen
 19. Met het poppenhuis of lego spelen van je kind(eren)
 20. Een cursus yoga of meditatie
 21. Op een verjaardag uit een taart springen
 22. Nog een keer alle attracties in de Efteling langsgaan
 23. Een geweldig mooie fotoshoot laten maken van jezelf of je gezin
 24. Meedoen met een flashmob
 25. Even wat serieuze zaken tussendoor: een testament opstellen
 26. Stylingsadvies vragen en krijgen
 27. Winkelen in de PC Hooftstraat
 28. Een blog beginnen als je daar nog niet aan begonnen was
 29. Of een geweldig boek schrijven
 30. Varen op een cruiseschip
 31. Met teveel wijn op karaoke zingen in een karaoke bar
 32. Alleen uit eten
 33. Een pot Nutella leeg lepelen
 34. Tegen al je familie en vrienden zeggen dat je van ze houdt
 35. Een lijstje opstellen met 40 dingen die je voor je 40e zou moeten doen

Hebben jullie nog aanvullingen? Wat wil jij absoluut doen voor je 35e? Of voor een bepaalde leeftijd? Laat het mij weten in de reacties, ik vind het leuk om jouw plannen en wensen te lezen.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (21)

 • Veel dingen heb ik niet kunnen afstrepen van jouw lijstje en niet alles zou ik willen doen. Maar nummer 1 en nummer 23 wil ik zeker ooit nog doen. Maar voor mijn 35e ga ik niet meer redden hoor Geertje, want ik ben al 37 ?

  Beantwoorden
 • Meedoen met een flashmob dat lijkt me wel een keer vet! Verder sla ik de koffie over, kan ik al wat dingen afstrepen en zal ik ook zeker een keer in een bad vol geld willen zwemmen 😉

  Beantwoorden
  • In een bad vol geld zwemmen wil ik ook wel Channa (en met jou vele anderen denk ik, haha) 🙂

   Beantwoorden
 • Leuke ideetje, maar kan ook best nog na je 35e denk ik;)

  Beantwoorden
 • Haha oh ik zou hele andere dingen gaan doen! Behalve die reis van je leven, die staat hier ook op het lijstje.

  Beantwoorden
 • Zeker een aantal punten zou ik willen doen maar ook nog zat andere dingen. Ik heb nog even want dit “broekkie” wordt morgen 27 jaar. In die 8 jaar kan veel gebeuren, toch?!

  Beantwoorden
 • hahaha Flashmob en uit een taart springen, lijkt mij geweldig om te doen. En in een bad met chocola lijkt mij echt genieten 😉
  Maar ik moet zeggen dat als het mijn lijstje was geweest, ik al een aantal dingen had kunnen afstrepen. Leuk dit lijstje. Ik ben eigenlijk benieuwd hoe ver je zelf bent met dit lijstje. Wordt vervolgd?

  Beantwoorden
 • Hmm, ik heb toch wel een aantal dingen kunnen afstrepen, gelukkig maar! Een bad met chocola kan gelukkig ook de rest van mijn leven nog en die personal trainer…dat kan ik zo iemand toch niet aandoen? ?

  Beantwoorden
 • Hee ik kan al een aantal dingen van jouw lijstje afspreken! Ben wel benieuwd welke je zelf al hebt gedaan. Krijsen in een ballenbak lijkt me heerlijk haha.

  Beantwoorden
 • Een aantal dingen kan ik wel afstrepen, maar als ik alles zou willen doen mag ik wel opschieten! Heb ik nog 3 weken! Haha

  Beantwoorden
 • Ai, met nog 4 maanden te gaan moet ik wel erg opschieten wil ik dit halen. Maar leuke lijst, misschien moet ik de 40 voor 40 wat uitbreiden 🙂

  Beantwoorden
 • Staan zeker een aantal hele vette dingen tussen. Alles wat met alcohol te maken heeft, sla ik liever over.

  Beantwoorden
 • whahah wat een leuk lijstje! Ik heb zo te lezen nog een hoop te doen, gelukkig heb ik nog 10 jaar!

  Beantwoorden
 • Leuke lijst, een aantal dingen zal ik sowieso niet halen ben ik bang maar die schuiven dan maar op naar de 40 jaar ?

  Beantwoorden
 • Wat een leuk lijstje! Gelukkig kan ik van wat dingen al zeggen dat ik ze al gedaan heb! En wat betreft 25: dat is zo belangrijk! Vind het altijd bijzonder om te merken dat mensen daar niet over nadenken terwijl het zo belangrijk is voor de nabestaanden dat ze weten wat er moet gebeuren! Bovendien zijn er veel dingen die je zelf niet weet (zo bleek dat als er iets met mij en mijn dochter zou gebeuren, haar verwekker recht heeft op onze erfenis en ook ons deel op kan eisen bij mijn ouders en opa’s en oma’s!!) echt iets om goed over na te denken.

  Beantwoorden
 • Ik kan heel wat afstrepen. 1 en 30 moet ik dan maar combineren :). Koffie en winkelen in pc hoeft van mij niet. Verder kan ik de meeste wel afstrepen. Chocolade bad en taart dat moeten we dan nog even doen. En nummer 35 dat word vast nog leuker.

  Beantwoorden
 • O jee… moet nog even flink aan de bak zie ik wel haha. Heb nog even, dat scheelt 😉

  Beantwoorden
 • Super gave ideeën! Behalve een pot nutella leeg lepelen heb ik hier nog niks van gedaan :O

  Beantwoorden
 • Hahahaha zo herkenbaar dat die grens verschuift. Ik vond 30 ook altijd oud en nu al 29 waaaaaaa

  Beantwoorden
 • Luchtige dingen zijn het wel, maar sommige ook best ‘heftig’. Of in elk geval dingen die je niet zo makkelijk doet… Hoeveel jaar heb je nog tot je 35 bent?

  Beantwoorden

Write a comment