Random

15 dingen die niemand vraagt – TAG

Ik vond het wel weer tiet veur een tag. Een tag waardoor je mij beter leert kennen is altijd leuk (en enigszins zinvol). Ik vulde de ’15 dingen die niemand vraagt’ tag in, bedacht door…Ja door wie eigenlijk? Na wat speurwerk kan ik niet achter de persoon komen die hem bedacht heeft. Maar mocht je dit lezen: roep je naam maar! Kijk je mee naar mijn antwoorden op 15 bijzondere en niet alledaagse vragen?

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Dicht, ze moeten altijd dicht. Net als de deur van de inloopkast. Gek want de deur naar de gang moet dan weer open anders ben ik bang dat ik Sarah niet hoor. Maar ook als Sarah uit logeren is laat ik de deur naar de gang liever open, het geeft mij een minder benauwend gevoel. Maar de rest van alle deuren dus dicht.

Neem je mini-flesjes shampoo e.d mee uit hotels?

Jazeker, wanneer ik ze niet gebruik neem ik ze weleens mee. Waarom niet? Ze staan er toch om gebruikt te worden. Ik houd van nieuwe geurtjes en producten uitproberen en ik heb ervoor betaald, dus ik zie geen probleem.

Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee en ik zou ook niet weten wat ik er mee zou moeten, haha.

Gebruik je to-do lijstjes?

Ja ik maak ze vooral heel erg graag, maar of ik ze gebruik is altijd maar even afwachten. Ik werk het beste last-minute met een enorme deadline. Verder kan ik heel goed dingen uitstellen ook al staan ze keurig op mijn to- do lijstje. Het maken er van vind ik heerlijk (en het kopen van nieuwe notitieboekjes ook) maar ik houd mij er niet aan, het werkt gewoon niet voor mij. Alhoewel ik nu wel een to-do lijstje naast mij heb liggen voor de blogjes die ik schrijf voor de vakantie. Dat zijn er aardig wat en dan is het toch fijn even wat af te kunnen kruisen en het overzicht te houden.

Heb je sproeten?

Ja! En ik ben er trots op. Sproeten zitten in de familie en ik koester ze. Ik heb sproetjes op mijn neus, wangen en voorhoofd en ook een beetje op mijn schouders. Sproetjes zijn leuk, mooi en lief.

Heb je ooit in de bosjes geplast?

Misschien wel toen ik klein was? Geen idee eigenlijk. Ik ging als kind wel vaak op kamp dus misschien dat ik toen een keer in de bosjes geplast heb. Helemaal zeker weet ik het dus niet, maar ik gok van wel. De laatste 20 jaar niet meer gedaan, dat weet ik zeker. En ik zou het ook niet meer kunnen/durven. Veel te bang dat ik over mijn broek of voeten plas.

Hoe groot is je bed?

Tweepersoons lits-jumeaux. Volgens mij is dat het grootste formaat? Je wordt wel arm als je dekbedovertrekken koopt, want die zijn altijd zo duur in lits-jumeaux…echt niet normaal. Maar die ruimte is zo fijn!

Ben je lui?

Ik kan heel lui zijn, vooral in de ochtend en middag. Maar of dat echte luiheid is of gewoon vermoeidheid? Ik vrees toch dat laatste, want ik ben over het algemeen iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en van aanpakken houdt. Maar helaas werkt mijn lijf niet altijd mee. Ik kan wel opzettelijk lui zijn op vakantie en gewoon een hele dag luieren bij het zwembad of op een matras in de schaduw met een heerlijk boek.

Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Ja aan de kriebel op mijn rug en been, ik ben geprikt door een mug gister en als er iets is wat ik irritant vind, dan is dat jeuk.

IMG_4766

Kauw je op potloden en pennen?

Echt kauwen niet, maar ik stop weleens een pen in mijn mond als ik aan het bellen of nadenken ben. Beetje sabbelen misschien (ieuw) maar kauwen nee.

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee. Trekt mij ook totaal niet.

Kijk je nog weleens naar tekenfilms?

Absoluut! Hartstikke leuk! Ook doordat Sarah er naar kijkt, maar zonder Sarah zou ik er nog steeds naar kijken. Ik houd van die oude Disneyfilms, zulke films worden er helaas niet meer gemaakt.

Tel je de treden van de trap wanneer je de trap oploopt?

Ja, en weet je waarom? Zo leren wij Sarah tellen. Ze kan nu tot 14 tellen omdat de trap 14 treden telt. Maar daarvoor nooit hoor en als ik alleen de trap oploop dan tel ik ze ook niet. Maar af en toe dus wel, voor een goed doel .

Dans je weleens als er geen muziek te horen is?

Dat doe ik zeker, aangezien het leven te leuk is om niet te dansen. Daar is geen muziek voor nodig. Sarah en ik dansen heel veel en vaak ook heel gek, maar dat boeit ons niet. Plezier hebben, daar gaat het om.

Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Ja dat weet ik, geleerd bij het examen. Zo moeilijk is dat niet en het onthouden ervan dus ook niet.

Heb jij weleens in de bosjes geplast? En neem je net als ik ook gewoon de flesjes mee uit een hotel?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Ja, die flesjes gaan hier altijd mee! Ah ja! Daar heb je ook voor betaald…

  Ik heb eens zwanger zijnde in een bos geplast tijdens een wandeling! Het ging ECHT niet meer 🙂

  Beantwoorden
 • In de bosjes geplast, ja. Mini’s uit het hotel nee. Leuke tag, leuke antwoorden.

  Beantwoorden
 • Wat een grappig vragenlijstje. En ja, ik heb ook als klein meisje wel eens in de bosjes geplast. En ja, ik neem ook wel eens flesjes shampoo uit een hotel mee. 😉

  Beantwoorden
 • Hahaha zeker weten in de bosjes geplast, en ook de flesjes mee, daar speelt dochter dan weer mee. De treden van de trap tellen doe ik ook alleen, altijd. Vreemde trek.

  Beantwoorden
 • Ik heb vroeger vast wel eens in de bosjes geplast haha maar dat is zo lang geleden dat ik het me niet eens kan herinneren! Leuke tag, ik bewaar hem ook even 🙂

  Beantwoorden
 • Ja, ik beken, ik neem de flesjes mee uit het hotel ^^ Ik heb tenslotte betaald voor mijn verblijf, denk ‘k dan 😉

  Beantwoorden
 • Ik neem de flesjes uit het hotel ook vaak mee. Plassen in de bosjes heb ik vorig jaar nog gedaan. In de Surinaamse jungle zelfs. Ik was superbang dat er enge beesten op me af zouden komen terwijl ik daar aan het hurken was!

  Beantwoorden
 • Wat een toffe tag! Ik heb ooit wel een straatnaambord gepikt. Ik heb er zelfs nog foto’s van. Het zal zo’n jaar of 15 geleden zijn en het was voor een truth or dare uitdaging. We waren nog verkleed ook. ?

  Beantwoorden

Write a comment