Random

10 Random facts about me.

10 Random facts about me…ik heb wat feitjes op een rij gezet om mij wat beter te leren kennen. Je ziet wel mijn profielfoto en persoonlijke verhalen voorbij komen, maar wat voor ‘geks’ kan ik over mijzelf zeggen? Lees maar verder!

1. Ik laat heel veel, maar dan ook echt heel veel vallen. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik deze afwijking gehad. Tot mijn verbazing zijn er nog weinig glazen gesneuveld, daarentegen heb ik  wel vaak afscheid moeten nemen van rijst, sausjes, brood en andere etenswaren.
Ook bestek en kookgerei hebben aantrekkingskracht op mijn vloer. Sarah gelukkig niet. Ik geef vaak ook nog het voorwerp de schuld en als ik voor de zoveelste keer iets van de grond op moet rapen en echt chagrijnig word, gooi ik het liefst met deze spullen. Partime driftkikker.
Struikelen of ergens tegenaan lopen is ook een talent. Ik kan mijzelf oprecht een kluns noemen.

2. Als ik slaap heb ik een irritante tuc dat ik heel veel knarsetand. Zo hard dat mijn partner er wel eens door wakker wordt en mijn tandarts mij een bitje heeft aangeraden.
Na de zwangerschap is dit wel minder geworden. Nog een irritante tic: als ik op televisie iets spannends volg dan bijt ik onopgemerkt op mijn wang.

3. Ik ben ontzettend eigenwijs. Heb ik iets in mijn hoofd? Dat gaat het ook zo gebeuren. Ik ben uiteindelijk wel te overtuigen, maar dat kost heel wat energie.
Ik geef graag mijn mening en doe dan mijn uiterste best om anderen ervan te overtuigen. Had ik toch de politiek in gemoeten?

4. Voordat ik ga slapen eet ik altijd een boterham bij mijn thee. Ik heb in de avond nog wel eens trek en eet dan liever iets wat goed vult dan dat ik ga snaaien. Ik kan ook niet slapen als ik trek heb en ben al regelmatig midden in de nacht naar beneden gelopen om een boterham te smeren.

5. Ik ben klein: 1.63 en mijn schoenmaat is 36. Ik heb nooit moeite gehad met het feit dat ik klein ben, het heeft wel iets liefs en onschuldigs.

6. Ik moet ’s nachts minimaal 9 uur slapen wil ik mij lekker voelen. Acht uur gaat ook nog wel, maar met minimaal 9 uur voel ik mij het beste.
Vroeger kon ik prima functioneren na een nacht van 6-7 uur slaap. Als ik nu zo’n korte nacht maak, voel ik mij echt beroerd. Ik ben afwezig, nog klungeliger, niet geconcentreerd en aangebrand en krijg last van hoofdpijn en branderige ogen.

7. ‘S nachts moet ik vaak drie keer naar het toilet om te plassen. Dat heb ik altijd al gehad. Mijn grootste angst was dan ook dat ik tijdens de zwangerschap uren op het toilet zou doorbrengen. Gelukkig viel dat mee!

8. Ik heb op mijn 21e een navelpiercing laten plaatsen als cadeautje voor mijzelf omdat ik toen was afgevallen. Helaas is hij een beetje scheef gegroeid na de zwangerschap maar ik ben er nog steeds blij mee. Het hoort bij mij.

9. Als het koken mislukt of het resultaat niet wordt zoals ik zou willen, kan ik daar echt kwaad om worden. In ben perfectionist in hart en nieren en dit is ook in de keuken terug te vinden. Snackbar? Nee! Het MOET gewoon lukken.

10. Als er iets is waar ik niet tegen kan zijn droge handen en oud brood. En dan vooral de combinatie…met droge handen oud brood snijden, ik krijg er de bibbers van en een lijf vol kippenvel. Afschuwelijk, alleen al als ik er aan denk…

 

handtekening

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Leuk artikel! Nummer 3 en 5 zijn heel herkenbaar! Ik ben ook heel eigenwijs en dat kan soms best vervelend zijn voor mijn omgeving. En ik ben nog kleiner haha. Ik ben 1.55 en ik groei ook niet meer, maar ik heb het inmiddels geaccepteerd.

    Beantwoorden
  • Erg leuk om te lezen! Ik ben ook enorm eigenwijs haha xD best irritant soms :3

    Beantwoorden

Write a comment