Lifestyle

Is jouw bed al klaar voor de winter?

Ik houd van slapen. Niet dat ik de hele dag in bed lig, maar ik verheug mij elke avond weer op dat warme bedje waar ik heerlijk flink wat uren in kan slapen. Het zorgt ervoor dat ik mij wat fitter voel en uitgerust ben om de dag door te komen. Ik vond het dan ook erg leuk toen bedden.nl mij benaderde of ik een product wilde testen voor de blog. Ik laat je zien wat ik heb gekozen en wat mijn oordeel is.

Dit artikel gaat over een product welke is opgestuurd door een bedrijf.

Onze slaapkamer is nog niet helemaal af. Wij wonen nu welgeteld 4 jaar in dit huis, maar er staan nog veel klusjes op de lijst. Er ligt een nieuwe vloer, de muur is gestuukt en geverfd en de plinten zijn klaar. Ook kijken we uit op de mooiste kledingkast die er is. Maar ik mis nog een mooie lamp, accessoires, muurdecoratie en fijne nachtkastjes. Om de slaapkamer ondanks dat toch gezellig te maken is een dekbedovertrek heel belangrijk. Ik houd van strakke en rustige kleuren, welke luxe maar ook modern ogen.

Op de website van bedden.nl mocht ik iets uitzoeken om eerlijk te reviewen. Ik koos een mooi dekbedovertrek in rustige kleuren en in een strak design. Er was ontzettend veel keuze, maar dit ontwerp viel mij gelijk op. Nadat het pakje was geleverd hebben we het bed opgemaakt en meteen een heerlijk winter dekbed gepakt. Het wordt kouder en kouder en dan is niets zo lekker als diep onder dikke dekens kunnen kruipen. Ik heb hem uitgebreid getest en vertel eerlijk wat ik er van vind.

Het dekbedovertrek laat zich makkelijk opmaken en het oogt precies zoals ik in gedachten had. Het is een tijdloos design die hopelijk heel wat jaren mee kan.

IMG_1384 (1)

IMG_1389

Er zitten bijpassende kussenslopen bij met en op beide kanten vind je een ander design.

IMG_1388  IMG_1390

Staat mooi en strak!

IMG_1395

Het dekbedovertrek oogt mooi en kwalitatief goed. Het materiaal voelt glad aan (ik kreeg er een hotel gevoel bij) en slaapt heerlijk warm. Maar als je van dichtbij het printje bekijkt, zie je toch dat het niet netjes is afgewerkt. Hoe het komt weet ik niet. Het lijkt alsof de verf niet helemaal goed droog was en dat het printje daardoor is gaan ‘stempelen’.

IMG_1392

IMG_1391 (1)

IMG_1386 (1)

In het midden zie je ook een gekke dikke zwarte streep, zoals op de foto hieronder duidelijk te zien is.

Hij oogt heel mooi en slaapt fijn, maar is niet helemaal netjes afgewerkt. Ik heb het dekbedovertrek nog niet gewassen dus weet nog niet of het afgeeft en hoe de kwaliteit blijft na de wasbeurten.

Eind dit jaar willen we graag nog een nieuw bed kopen. Onze matrassen zijn al heel wat jaren oud en geven ons allebei rug- en nekklachten. Wij zijn er alleen nog niet uit of de matrassen vervangen gaan worden of dat we een heerlijke boxspring kopen. Mochten jullie ervaringen hebben met een boxspring, laat het mij dan weten! Wellicht wordt de keuze dan iets makkelijker.

samenwerkingVolg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

  • Ik vind het een mooie hoes. Rustig en stijlvol. Zelf kies ik nooit iets met banen, want als het dan een beetje scheef ligt zie je dat zo goed.

    Beantwoorden
  • Ik vind het echt belangrijk om een paar goede dekbedovertrekken te hebben, niet alleen omdat het gewoon stijlvol oogt, maar ook omdat het gewoon veel lekkerder slaapt.. Misschien ben ik wel iets te verwend haha, maar ik ben echt gek op van die zachte/satijnen overtrekken: heerlijk!

    Beantwoorden
  • Mooi! Ik vind zelf hoe een dekbed voelt ook heel belangrijk voor hoe je slaapt.

    Beantwoorden
  • Ik heb jaren als adviseur gewerkt in een bedden winkel. Mail me gerust als je vragen hebt. X

    Beantwoorden
  • Ik had laatst een overtrek besteld bij Westwind, die was zo zacht en mooi, dus nu ook voor mezelf besteld hahaha

    Beantwoorden
  • Prachtig design maar inderdaad jammer van de afwerking. Wellicht een fabrieksfout?

    Beantwoorden

Write a comment